Delifrance

Veenendaal, Niederlande

In 1982 begonnen de ouders van Prisca en Remco Vaartstra één van de eerste Delifrances van Nederland. Ze zaten midden in het centrum van Utrecht tussen de winkels. Daar zagen broer en zus hoe hun ouders hun eigen invulling gaven aan de inmiddels wijdverspreide franchiseformule. Vanaf 1998 kregen Prisca en Remco zelf de touwtjes in handen. Als franchise-onderneming hadden ze natuurlijk te maken met verschillende voorschriften, maar ze kregen ook veel ruimte voor eigen inbreng. Zo hebben Prisca en Remco nu soepen op de kaart staan die hun moeder (inmiddels 77 jaar oud) nog steeds zelf maakt!

Samen werken voor gastvrijheid

"Het liep allemaal erg goed… Maar als ondernemer wil je toch altijd weer uitgedaagd worden", vertelt Prisca. "Daarom zijn we in 2005 een tweede Delifrance in Veenendaal begonnen". Na enkele jaren kozen ze toch weer voor één zaak. "Wij kunnen niet zonder elkaar", vertelt Prisca. "daarvoor vullen we elkaar té goed aan". Ze zagen het meeste toekomst in Delifrance Veenendaal en gingen daar samen verder. Met succes! In 2012 stond de zaak op de 3e plaats van de meest gastvrije Delifrance in Nederland. "Tot nu toe staan we ook ieder jaar in de top 10", vertelt Prisca. "Dat vinden we wel een heel groot compliment". 

"Mensen bestellen gewoon een tweede kopje koffie"

Extra comfort bieden

Die gastvrijheid laten Prisca en Remco in zoveel mogelijk zaken terugkomen. Sit & Heat levert daarbij een bescheiden bijdrage met verwarmde kussens op het buitenterras. "Sit & Heat is nog vrij uniek, daar hou ik wel van", aldus Prisca. In Veenendaal zijn Prisca en Remco de eerste met Sit & Heat kussens op het terras. "Dit jaar bestaan we 10 jaar, dus we hebben iets te vieren en vinden het leuk om onze gasten extra comfort aan te bieden. De reacties van onze gasten zijn erg positief. Mensen zitten zo lekker, ze bestellen gewoon een tweede kopje koffie en daar doen we het natuurlijk voor!"

Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Sit & Heat Deutschland
Kramergrasse 32
82054 Sauerlach
Germany@sitandheat.com
+49 8104 647090germany@sitandheat.com
Auf dem Laufenden bleiben
Newsletter
Folge uns auf Social Media