Innovation, Erfahrung und Nachhaltigkeit | Horecava 2017

Dezember 28, 2016

Maudy Hendriks  |  28 december 2016

Proef de toekomst! Het thema van de Horecava 2017 sluit perfect aan bij Sit & Heat. Beleving, innovatie en duurzaamheid zijn enkele belangrijke pijlers die dit jaar volop de aandacht krijgen. Hoe creëer je bijzondere ervaringen die blijven hangen? Welke kansen bieden nieuwe technologieën? En hoe kun je rendabel verduurzamen'. Ga even zitten…Sit & Heat geeft je het antwoord.

Een nieuwe beleving in de horeca

"Veel mensen geloven het niet: 'verwarmde kussens!? Echt waar!?', zeggen ze dan. Als ze vervolgens gaan zitten, vinden ze het briljant! Ik weet zeker dat ze deze ervaring thuis gaan delen". Dirk van de Voort (Tapasbar de Markt in Breda) is enthousiast. In 2010 stond Sit & Heat met een eerste prototype op de Horecava met deze innovatieve en comfortabele manier van terrasverwarming. Inmiddels ligt Sit & Heat op diverse terrassen door heel Nederland. Voor de gasten daar is Sit & Heat een compleet nieuwe beleving gebleken.

Duurzaamheid als lifestyle

Duurzaamheid is al lang geen trend meer. Het is een lifestyle of zelfs een voorwaarde, bevestig ook Misset Horeca. Wij ervaren dit met Sit & Heat ook zeker. Natuurlijk hopen wij, mede door het thema 'proef de toekomst', in 2017 nog meer terrassen op een energiezuinige manier te verwarmen. Sit & Heat alleen verwarmt alleen wanneer er iemand op het kussen zit en het energiegebruik is slechts 15 tot 40 Watt per zitplaats. Een stuk milieuvriendelijker (én goedkoper) dan andere terrasverwarming dus!

Echt even uitproberen!

Dit jaar kun je op verschillende plekken Sit & Heat ervaren. Zo vind je onze kussens in de stand van de Koninklijke Horeca Nederland en op het barbecue-plein bij de hoofdingang. Wil je weten wat Sit & Heat specifiek voor jou kan opleveren? Bezoek dan onze eigen stand: nr. 1.641. We staan klaar om te brainstormen over hoe je onze verwarmde kussens geheel kunt personaliseren naar de uitstraling van jouw terras. 

Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Sit & Heat Deutschland
Kramergrasse 32
82054 Sauerlach
Germany@sitandheat.com
+49 8104 647090germany@sitandheat.com
Auf dem Laufenden bleiben
Newsletter
Folge uns auf Social Media