Sit & Heat is dé oplossing voor horecaondernemers die hun gasten graag een warm welkom willen bieden! Onze verwarmde kussens zijn niet alleen comfortabel voor uw gasten, maar ook nog eens energiezuinig en milieuvriendelijk. Het ideale kussen voor uw stoelen en banken! Ontdek nu hoe onze innovatieve technologie uw zaak naar een hoger niveau kan tillen. Benieuwd naar wat wij voor uw zaak kunnen betekenen? Kijk vooral eens rond!

In samenwerking met Heineken bieden wij een uniek en duurzaam concept aan dat past bij jullie kwaliteit en service. Onze duurzaam verwarmde kussens zijn nu aan te schaffen met een bijdrage van Heineken. Uw gasten zullen aangenaam verrast zijn en uw terras omzet zal stijgen. Ontdek nu de voordelen van Sit & Heat en Heineken en geef uw gasten de perfecte ervaring op uw terras!

STOELKUSSEN.

Dit veelzijdige en comfortabele kussen heeft een verwarmd rug- en zitvlak. De batterij is weggewerkt in de flap achter de stoel: makkelijk te verwisselen. Kies zelf jouw kleur en stoffering!
Bekijk hier

LOUNGEKUSSEN.

Sit back and relax on the Lounge: this sofa cushion offers up to three heated seats. The cushion consists of a heated back and seat area and can be customised.
Bekijk hier

BANKKUSSEN.

Our best basic model: the Lounge Bottom is a large seat cushion with heating. The cushion is custom-made for your sofa.

Bekijk hier