Lunchroom Sabor

Grave, The Netherlands

Op 21-jarige leeftijd opent Anouk Veen haar eigen lunchroom in Grave; Sabor. Ze wist al snel dat horeca 'haar ding' was. Avondenlang heeft ze gebrainstormd over het interieur van de lunchroom. Nu staat het. Volledig door haar zelf bedacht en ingericht. Jong en fris, waarmee het zeker opvalt tussen alle bruine cafés in Grave. Maar ook met haar goed verzorgde koffie verrast ze zowel de toeristen als de bewoners in het dorp.

Je onderscheidt je in alles

De kussens van Sit & Heat zijn een mooie aanvulling op dit vernieuwende concept. In Grave is Sabor de eerste horecazaak die deze moderne variant van de ouderwetse terrasheaters gebruikt. De lunchroom is pas sinds maart open, dus een winter hebben ze nog niet meegemaakt. Toch zijn de kussens al vaak gebruikt en krijgt ze veel positieve reacties. "Mensen vragen nu bij aankomst of we ze weer aan willen zetten" vertelt Anouk. "Als je wat langer open wilt blijven in de avond, zijn die kussens echt ideaal".    

"Ik schrok enorm van het verbruik van andere terrasverwarmingen"    

Helemaal klaar voor de winter

Omdat Sabor binnen klein is, ziet Anouk Sit & Heat als een uitbreiding van het aantal zitplaatsen. "Ik creëer er straks 6 extra zitplaatsen mee in de winter", geeft Anouk aan. De snelle rekenaar beseft dat ze daarmee al een deel van haar investering terugverdient. Nog belangrijker voor haar was echter het verbruik "Ik schrok enorm van de verbruikskosten van andere terrasverwarmingen", vertelt ze. "Samen met het unieke van deze kussens, reden genoeg om hiervoor te kiezen".    

Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Sit & Heat UK
27 St. Luke's Road
Notting Hill
London W11 1DB
+44 (0)7927 366150uk@sitandheat.com
Keep up to date
Newsletter
Follow us on social media
Logo Sit-and-heat