Mantenga su jardín verde con estos 4 consejos

7 de mayo de 2018

Maureen Gosselink  |  07 mei 2018

Wist je dat 100 uur terrasverwarmen met een heater op de hoogste stand net zo veel stroom gebruikt als 350 wasbeurten? Oeps! Dat dachten wij ook. Daarnaast zijn grasmaaiers, tuinverlichting en vijverpompen grote energieslurpers. En dit kost niet alleen een hoop geld, maar is ook erg slecht voor het milieu. Houd je tuin groen op de lange termijn door energie te besparen met de volgende tips:

Energie besparen, hoe doe je dat?

  1. De allereerste manier om energie te besparen in je tuin is natuurlijk om te kiezen voor groene stroom of zonne-energie.
  2. Spaar- of ledlampen zijn de meest energiezuinige manier van verlichten. Door een bewegingsmelder te installeren gaat je tuinverlichting alleen aan wanneer het nodig is.
  3. Een vijverpomp is geen vereiste voor een schone vijver! Een natuurlijke vijver in de tuin blijft ook schoon zonder vijverpomp. Als je toch een vijverpomp nodig hebt, let er dan op dat deze niet continu hoeft te draaien. Verder is het belangrijk om het vermogen aan te passen op de grootte van de vijver, zodat deze niet onnodig veel energie verbruikt.
  4. De grootste boosdoener is toch echt de traditionele terrasverwarmer. Daar kun je nu gemakkelijk iets aan doen! Met een warmtekussen verwarm je, in plaats van de buitenlucht, je romp waardoor het hele lichaam op temperatuur blijft. Een warmtekussen is energiezuinig, klik aquí voor meer informatie.
Sede de Sit & Heat
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Sit & Heat España
Calle Escritora Gertrudis Gómez de Avellaneda 20
Parque Industrial Trévenez
29196 Málaga
+34 952 633 564spain@sitandheat.com
Manténgase al día
Boletín
Síganos en las redes sociales