Sobre nosotros

Bij Sit & Heat maken we hoogwaardige, comfortabele slimme verwarmingskussens die jou warm en knus houden, waar je ook bent. Of je nu thuis op de bank luiert of met vrienden op een fris terras geniet van een drankje, onze slimme verwarmde kussens houden je warm en comfortabel.

Duurzaamheid

Onze missie is eenvoudig: de planeet afkoelen door mensen te verwarmen. Wij streven ernaar zowel de energiekosten als de CO2-uitstoot in verband met verwarming te verminderen en geloven in het creëren van een wereld waarin plaatselijke verwarming duurzaam en circulair is. Onze milieuvriendelijke verwarmingskussens en kussens vervangen traditionele terrasverwarmers die schadelijke CO2-uitstoot veroorzaken. Door de afhankelijkheid van dure verwarmingen op fossiele brandstoffen te elimineren, kunnen we een nieuwe stap zetten naar een gezondere en gelukkigere planeet. Door onze energie-efficiënte verwarmingsproducten te gebruiken, verminder je jouw CO2-uitstoot en verlaag je drastisch je energiekosten.

Help de natuur

Blijven ontwikkelen

Leef gastvrijheid

Geniet

Ons verhaal

Onze CEO en oprichter, Jorg Rijkschroeff, ontwikkelde onze innovatieve verwarmingstechnologie als antwoord op de oproep van het Nederlandse Ministerie van Milieu voor een alternatief voor schadelijke buitenverwarming. Sinds 2010 lopen we voorop met duurzame, energie-efficiënte verwarmingsoplossingen voor een duurzamere toekomst. Vandaag de dag zijn we er trots op dat we wereldwijd het belangrijkste bedrijf zijn voor verwarmingskussens op maat, ontworpen om ons leven te verbeteren en onze impact op het milieu te verminderen.
El camino hacia el presente

Wie wij zijn

Bij Sit & Heat vinden we dat iedereen het verdient om het warm en comfortabel te hebben. Daarom houden we mensen warm, waar ze ook zijn. Onze verwarmingskussens zijn de ultieme comfort upgrade voor huizen, kantoren, boten en zelfs beroemde stadions en gerenommeerde kerken. Wij verspreiden wereldwijd warmte en goede vibraties, van de Big Apple tot de stad Londen, als de vertrouwde experts in slimme, duurzame verwarmde zitoplossingen. Kom meer te weten over ons team dat als missie heeft een duurzamere toekomst te creëren, één verwarmingskussen per keer.
Ontmoet het team

Manténgase al día

envelopegraduation-hatusersphonemap-markerleafsmile linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram