¡Nos hemos mudado!

27 de junio de 2016

Maudy Hendriks  |  27 juni 2016

In 2012 startte Sit & Heat met het uitwerken van het idee bij de ondernemerscommunity CVJO in Nijmegen, tegenwoordig genaamd Start-up Nijmegen. Een plek waar jonge ondernemers samenwerken, van elkaar leren en elkaars netwerk gebruiken. Een leuke en creatieve omgeving tegenover het station.

Groei

Het team van Sit & Heat groeide, waardoor er behoefte kwam aan een eigen werkplek. Na twee jaar CVJO verhuisde Sit & Heat naar het bedrijventerrein in Wijchen. Hier had Sit & Heat een eigen kantoorruimte met opslag, om producten te assembleren, controleren en te testen. 

SLIDE

Nieuwe locatie

Na drie jaar gevestigd te zijn geweest op het bedrijventerrein van Wijchen, is Sit & Heat toe aan iets nieuws. Tijdens de zoektocht komt Sit & Heat uit bij Novio Tech Campus in Nijmegen. Dit is het! De oude CVJO sfeer in combinatie met genoeg groeimogelijkheden. Een verzamelgebouw vol inspirerende bedrijven. Een plek waar kennis, business en innovatie samenkomen. Een plek voorzien van moderne vergaderruimtes en meet & greet ruimtes voor evenementen. Een plek waar wij nog verder kunnen uitbreiden!

Ons nieuwe adres is Transistorweg 7 te Nijmegen. Kom gerust een kijkje nemen.

Sede de Sit & Heat
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Sit & Heat España
Calle Escritora Gertrudis Gómez de Avellaneda 20
Parque Industrial Trévenez
29196 Málaga
+34 952 633 564spain@sitandheat.com
Manténgase al día
Boletín
Síganos en las redes sociales