Determine usted mismo la temperatura ideal en la oficina

6 de diciembre de 2016

Maudy Hendriks  |  22 november 2016

Nijmegen, 6 december 2016 – De temperatuur op kantoor kan bij werkend Nederland de werkpresentaties beïnvloeden. Het verwarmen van grote ruimtes kost veel energie. Tevens is het lastig om iedere werknemer tevreden te stellen met de gekozen temperatuur. De meest effectieve oplossing is te vinden in een individuele warmtebron. Kantoorinrichter DESKO verwarmt met het systeem van Sit & Heat bureaustoelgebruikers direct. Comfortabel, innovatief en energiezuinig!

Innovatief en energiezuinig

Een doelstelling van DESKO is om als kantoorinrichter maatschappelijk verantwoord en duurzaam te ondernemen. Graag nemen ze hun klanten mee naar deze wereld, bijvoorbeeld door de samenwerking met Sit & Heat. Sit & Heat verbruikt maar 40Watt per zitplaats. Door het verwarmen vanuit bureaustoelen, kan de thermostaat in de koudere maanden lager. Dit vermindert de CO2 uitstoot en kan een flinke besparing op energiekosten opleveren. 

Cómodo

Met de bedieningsknop kan de gebruiker zelf zijn of haar warmte bepalen. Het verwarmen van je torso zorgt ervoor dat je gehele lichaam op temperatuur blijft. "De mannen bij ons op kantoor lopen nog in t-shirts, terwijl ik het vrijwel altijd te koud heb", vertelt een medewerkster van SearchUser in Purmerend. "Dankzij Sit & Heat hoef ik niet meer tegen de verwarming aan te zitten en kunnen mijn plaids thuisblijven".

Sede de Sit & Heat
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Sit & Heat España
Calle Escritora Gertrudis Gómez de Avellaneda 20
Parque Industrial Trévenez
29196 Málaga
+34 952 633 564spain@sitandheat.com
Manténgase al día
Boletín
Síganos en las redes sociales