Grand Café De Kogelvanger

Breda, Nederland

Op een unieke locatie aan de rand van het Mastbos, vijf minuten van het centrum van Breda, bevindt zich 'De Kogelvanger'. Het restaurant kijkt uit op het natuurgebied, wat vroeger een militair oefenterrein was. Hier hebben Peter en Ellen een oud café omgetoverd tot een horecazaak die perfect past bij de omgeving.

Waardering zit vaak in kleine dingen

"Het mooiste compliment vind ik dat mensen hier hun plekje hebben gevonden, ze zijn blij dat we hier zitten", vertelt Peter. "Mensen vinden het fijn dat ze bij ons niet hoeven te kiezen tussen een lunch- of dinerkaart. Ze kunnen kiezen waar ze zin in hebben. Het zijn vaak die kleine dingen die voor veel waardering kunnen zorgen. Net als het extra comfort van de kussens van Sit & Heat". 

 "Het zijn de plekjes die als eerste bezet zijn"

Veel positieve reacties

"De reacties op Sit & Heat zijn heel goed. Mensen vinden het een prettige manier van verwarmen", vertelt Peter. "Zelf heb ik ook een hekel aan zo’n warme heater op je gezicht". Ellen en Peter hebben al na een paar maanden extra kussens van Sit & Heat bijbesteld. "Gasten stonden te wachten totdat er een Sit & Heat zitplaats vrij kwam. Het zijn de plekjes die als eerste bezet zijn. Waanzinnig concept!"

Een tevreden mens

"Wat uiteindelijk mijn droom is? Poehhh ik heb er meerdere… Misschien ooit nog een zaak erbij, maar ook zeker meer van de wereld zien", vertelt Peter. "Op dit moment ben ik helemaal tevreden. Het omgaan met de gasten vind ik heerlijk om te doen. En Ellen, daar ben ik het meest trots op", aldus Peter. "Alles wat ze doet voor de zaak, hoe het er nu uit ziet, dat heb ik aan haar te danken". 

Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Logo Sit-and-heat