LEKKER WARM OP KANTOOR

Efficiënt warm, efficiënt werk.

Waarom Sit & Heat?

Wij kunnen verwarming inbouwen in het rug- en zitvlak van elke bureaustoel. Dat biedt veel voordelen: meer comfort, terwijl je energiekosten bespaart. De stoel houdt je hele torso warm, waardoor je snel opgewarmd bent. Heb je rugklachten? De warmte verbetert de bloedcirculatie in je rug en maakt pijnlijke vastzittende spieren en gewrichten weer soepel. Bovendien maak je een duurzame keuze: je vermindert de CO2-uitstoot. Bekijk snel welk product het meest geschikt is voor jou!
Bekijk onze producten
Sit & heat techniek verwarmde kussens

Efficiënt warm, efficiënt werk

Niet te warm, niet te koud: een fijne temperatuur zorgt voor de beste werkprestaties. Maar vooral in grote werkruimtes is het lastig om iedereen tevreden te stellen. De eenvoudige oplossing: een verwarmde bureaustoel van Sit & Heat! Zo kan de thermostaat omlaag. Met een bedieningsknop kan elke werknemer zelf de gewenste warmte bepalen. Er zijn drie verschillende standen: laag, gemiddeld en hoog.

Comfortabel

Warme ruggen en billen, dat is wat harde werkers willen! Met verwarmde bureaustoelen
kies je zelf de prettigste warmte en voorkom je rugklachten.

Kostbesparend

Bespaar op je energiekosten: de verwarming hoeft minder vaak en minder hard aan. Op ons eigen kantoor van 50m2 bespaarde dit al €500,- in één jaar!

Milieuvriendelijk

Behalve kostenbesparend is Sit & Heat ook milieuvriendelijker. Draag je steentje bij en help de CO2-uitstoot te verminderen.
Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Logo Sit-and-heat