Me & Mrs. P

Velp, Nederland

Bij Me & MRs P omschrijven ze zichzelf als volgt:

Me & Mrs. P zijn verschillend als: Bert & Ernie, Ham & Kaas, Bier & Ballen, Rechts & Links, Peper & Zout, Zon & Maan, Lost & Found, Bubbels & Oesters, Vroeger & Later, Kop & Munt…

…maar onafscheidelijk.

Samen zetten ze een plek neer waar je jezelf mag zijn, je thuis kunt voelen en niets hoeft. Oftewel een plek waar je ongedwongen kunt zijn.

Pippi als inspiratie

Die ongedwongenheid zie je ook terug in het interieur. Een vrolijke zaak met veel ronde vormen en felle kleuren welke licht werden afgevlakt. De inspiratie voor deze vrolijkheid ligt in Pippi Langkous. Eigenaresse Ella is fan van Pippi Langkous. Leuk feitje: de P. in Me & MRS P staat ook voor Pippi.

De vrolijkheid van binnen wordt doorgetrokken in het terras. Een prachtige plek met heerlijke zitplekken waarin de sfeer en beleving van binnen helemaal terugkomen. Kleuren en vormen speelden een grote rol in de keuze voor de kussens waar Sit & Heat in verwerkt is. In de achtertuin is een heerlijke plek gecreëerd waar is gekozen voor een loungekussen met plofkussens als rugkussens om lekker in weg te kunnen dromen.

Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Logo Sit-and-heat