Creëer je eigen kussen op onze nieuwe site

We heten je een warm welkom op onze vernieuwde website! Precies op tijd voor het herfstige weer lanceren we een nieuwe ontwerptool. Alle stoel- en bankkussens van Sit & Heat stel je voortaan eenvoudig zelf samen. Het resultaat zie je meteen in 3D. Kies je gewenste model, stoffering, kleur en afmeting en bewonder jouw kussen […]

Lees meer
Zo verwarmt Sit & Heat de billen van een wereldster

Heb jij wel eens op een warmtekussen van Sit & Heat gezeten? Dan heb je geluk, want dan heeft jouw achterwerk iets gemeen met een héél beroemd paar billen. Om precies te zijn, de billen van een man die al zeven keer werd uitgeroepen tot beste voetballer van het jaar: Lionel Messi.

Lees meer
De 10 voordelen van Sit & Heat

Ben je bekend met Sit & Heat, maar twijfel je nog steeds om je eigen warmtekussen te kopen? Sit & Heat is een uniek en duurzaam product.

Lees meer
Café Top 100 2019 bekend: Nijmegen is topleverancier van goede cafés

Elk jaar publiceert Misset Horeca een lijst van de beste cafés van Nederland met de Café Top 100. Afgelopen maandag is de Café Top 100 bekend gemaakt en wat blijkt? Dit jaar levert Nijmegen maar liefst zeven cafés van de ranking.

Lees meer
Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol binnen de voetbalbranche

Duurzaamheid wordt steeds meer van belang binnen de voetbalbranche. Steeds meer voetbalverenigingen zijn bezig met duurzaamheid en komen erachter dat energiebesparende maatregelen tot een flinke besparing kunnen leiden.

Lees meer
Tips om jouw huis duurzaam te verwarmen

Wij maken ons klaar voor onze twee favoriete seizoenen: de herfst en winter. Toch brengen deze seizoenen dingen met zich mee die het milieu belasten.

Lees meer
Meer comfort op je business tribune door duurzame stoelverwarming

Comfortabel genieten van thuiswedstrijden op de business tribune? Tegenwoordig kun jij verwarmd zitten met Sit & Heat stadion stoelverwarming.

Lees meer
Verleng je terrasseizoen: gasten willen heel het jaar buiten zitten

Zodra de zon schijnt zitten Nederlanders graag buiten op het terras, en dat het liefst het hele jaar door. Voor horecaondernemers liggen hier enorme kansen.

Lees meer
5 tips om hoger in de Terras Top 100 te komen

De inschrijvingen voor de Misset Horeca Terras Top 100 2020 zijn weer geopend! Tijdens deze jaarlijkse ranking worden Nederlandse terrassen beoordeeld door een deskundige jury.

Lees meer
Café Top 100 Publieksprijs gaat naar Goesting met z’n warme terraskussens!

Met 4.329 stemmen won Proeflokaal Goesting in Venray de Publieksprijs van de Café Top 100. Deze ranking komt tot stand aan de hand van stemmen van gasten.

Lees meer
Houd je tuin groen met deze 4 tips

Wist je dat 100 uur terrasverwarmen met een heater op de hoogste stand net zo veel stroom gebruikt als 350 wasbeurten? Oeps! Dat dachten wij ook.

Lees meer
Sit & Heat verovert Den Haag

Wat ooit begon als een duurzaam idee ligt nu bij meer dan 150 horecazaken in de Nederland. De warmtekussens van Sit & Heat zijn de nieuwe manier van terrasverwarmen.

Lees meer
Je zit er bovenop!

Vanaf 2010 beloont de Europese Commissie steden voor hun inspanningen voor de verbetering van het milieu met de European Green Capital Award. De prijs wordt uitgereikt aan de stad die heeft laten zien actieve en innovatieve inspanningen te hebben geleverd om een duurzamer en schoner milieu te realiseren.

Lees meer
Welkom buiten!

'Voor de stadsmens die houdt van het buitenleven' en 'voor mensen die willen genieten van het leven'. De Balkonbar en Sit & Heat bieden beide duurzame producten van Nederlandse bodem waardoor je optimaal van jouw balkon gebruik kan maken.

Lees meer
Atlant eerste zorgorganisatie met warmtekussens

Atlant werkt graag aan verbeteringen. Voor de kwaliteit van leven van de mensen die zij ondersteunt maar ook voor duurzame ontwikkelingen.

Lees meer
Het eerste strandpaviljoen met warme kussens

Deze zomer kun je tot in de late uurtjes genieten bij Pier 32 in Den haag. Onder het genot van live muziek en een goed biertje van de tap, zit je helemaal comfortabel op de verwarmde kussens van Sit & Heat.

Lees meer
Rederij Friendship en Sit & Heat zorgen voor warme billen op het water

Tijdens je luxe rondvaart door de grachten van Amsterdam heb je in het vervolg warme billen! Friendship Amsterdam zorgt ervoor dat de temperatuur op een rondvaart niet alleen aangenaam is in de zomer, maar ook tijdens de koudere dagen.

Lees meer
Sfeerimpressie Horecava 2017

Van 9 januari tot en met 12 januari stond bij ons de Horecava weer op de agenda. Dit jaar in het thema 'proef de toekomst'. Ruim 65.000 horecaprofessionals, verschillende vakwedstrijden, prijsuitreikingen en horecaevenementen.

Lees meer
Innovatie, beleving en duurzaamheid | Horecava 2017

Proef de toekomst! Het thema van de Horecava 2017 sluit perfect aan bij Sit & Heat. Beleving, innovatie en duurzaamheid zijn enkele belangrijke pijlers die dit jaar volop de aandacht krijgen.

Lees meer
Zelf de ideale temperatuur op kantoor bepalen

De temperatuur op kantoor kan bij werkend Nederland de werkpresentaties beïnvloeden. Het verwarmen van grote ruimtes kost veel energie.

Lees meer
Het eerste duurzaam verwarmde terras in Den Bosch!

Mensen zijn tegenwoordig het liefst 365 dagen per jaar buiten. Genoeg reden voor horecaondernemers om een comfortabel verwarmd winterterras aan te bieden.

Lees meer
Een warm en knus winterterras

De koudere maanden zijn weer in zicht. Temperaturen dalen langzaam en het wordt weer sneller donker. Een warm en knus winterterras kan de omzet in deze periode sterk verhogen!

Lees meer
Wij zijn verhuisd!

In 2012 startte Sit & Heat met het uitwerken van het idee bij de ondernemerscommunity CVJO in Nijmegen, tegenwoordig genaamd Start-up Nijmegen. Een plek waar jonge ondernemers samenwerken, van elkaar leren en elkaars netwerk gebruiken.

Lees meer
Sit & Heat voor de koele zomeravonden in je tuin!

Het verwarmingssysteem van Sit & Heat is op steeds meer manieren toe te passen op of in tuinmeubilair.

Lees meer
Op naar de finale van The Philips Innovation Award!

Samen met vier andere innovators staat Sit & Heat in de finale van The Philips Innovation Award. Ieder jaar wordt er door de organisatie een prijs uitgereikt aan de meest innovatieve student start-up.

Lees meer
Sfeerimpressie Horecava 2016

Wij willen jullie bedanken voor alle positieve reacties! Een leuke boost om ervoor te zorgen dat jullie op steeds meer terrassen kunnen genieten van Sit & Heat.

Lees meer
Sit & Heat is wederom te vinden op de Horecava!

In samenwerking met de Soullmate Event Truck kun je tijdens de Horecava 2016 op meerdere plekken Sit & Heat ervaren.

Lees meer
Sit & Heat haalt investering op voor hun energiezuinige terrasverwarming

Sit & Heat, de energiezuinige terrasverwarmer in de vorm van een kussen, ontvangt een investering van 250.000 euro. Door het vertrouwen van deze investeerders in Sit & Heat, krijgt Sit & Heat de kans om de verkoop in Nederland op te zetten.

Lees meer
Soullmate en Sit & Heat in Milaan

Samen met Soullmate staan we op de Salone Internazionale del Mobile: de design week van Milaan en de grootste beurs op het gebied van interieurontwerp ter wereld.

Lees meer
Philips Stadion heeft Primeur met Sit & Heat

Met het installeren van Sit & Heat stoelverwarming op enkele stadionstoelen in de Business Club had PSV afgelopen weekeinde een internationale primeur.

Lees meer
Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Logo Sit-and-heat