Waarom Sit & Heat?

Sit & Heat is een energiezuinige stadionverwarming ingebouwd in een stadionstoel, dug-out stoel of verwarmde hoes voor je stoel. Sit & Heat bespaart 95% aan energiekosten! Daarnaast zijn de verwarmde zitplaatsen zeer comfortabel. De Sit & Heat verwarming gaat aan wanneer je gaat zitten op het kussen. Door verwarming in het zit- en ruggedeelte verwarm je jouw torso, wat zorgt voor een optimaal warmtegevoel. De verwarming is in bijna elke stoel in te bouwen, ook in die van jouw stoelenleverancier.  

Energiezuinig

Met Sit & Heat bespaar je tot 95% aan energie. De sensor in het kussen zorgt ervoor dat de verwarming automatisch aan en uit gaat en je geen energie verliest aan de buitenlucht. Dus geen
onnodig energieverbruik! Sit & Heat gebruikt slechts 40 Watt.

Bereken hier zelf je besparing.

Comfortabel

Sit & Heat biedt jouw business leden de optimale warmtebeleving. Door de ingebouwde verwarming ervaar je een comfortabele en warme wedstrijd. Sit & Heat verwarmt namelijk direct jouw torso. In dit gedeelte van het lichaam zitten de organen en hierdoor ervaar je een algeheel warmtegevoel, zelfs op een koude tribune!

In elke stoel mogelijk

Sit & Heat kan ingebouwd worden in (bijna) elke business seat of dug-out stoel. Zowel in jullie bestaande stoelen of in nieuwe stoelen van vele stoelenleveranciers. 
We werken samen met veel stoelenleveranciers. Staat jouw leverancier er nog niet bij? Wij gaan graag met ze in gesprek. 

Meer inkomsten

Met de stoelverwarming van Sit & Heat creƫer je een extra dimensie voor je business club. Een upgrade voor elke stoel!

VIP stoelen

Lekker warm de wedstrijd kijken van jouw favoriete team en nog duurzaam ook! Sit & Heat kan ingebouwd worden in bijna elke business stoel, zowel in bestaande als in nieuwe stoelen. De verwarming bestaat uit een rug- en zitvlak, met tot wel drie verwarmingsstanden. Iedere gast kan afzonderlijk de warmte instellen: nooit te warm of te koud.
Lees meer

Dug-out stoelen

Je laat je reservespelers toch niet in de kou zitten? Met de stoelverwarming van Sit & Heat zitten je reservespelers en technische staf comfortabel warm. Elk moment klaar om in te vallen. De verwarming bestaat uit een rug- en zitvlak, met tot wel drie verwarmingsstanden. Iedere speler kan afzonderlijk de warmte instellen: nooit te warm of te koud.
Lees meer

Ontdek Sit & Heat

Waar laat jij je billen verwarmen?
Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Logo Sit-and-heat