Tapasbar de Markt

Breda, Nederland

"Wat ik zelf het leukst vind om te doen? Ja dat is dan toch het opzetten en uitwerken van nieuwe dingen", vertelt Dirk van de Voort, eigenaar van Tapasbar de Markt in Breda. Dirk is een echte ondernemer die houdt van vernieuwing. "Jij bent ook altijd bezig met veranderen" is iets wat Dirk vaak te horen krijgt. "Soms twijfelen de mensen ook aan die veranderingen. Ik zelf ook. Maar als je gasten er dan uiteindelijk vrolijk van worden… Daar krijg ik nou energie van!"

Blijven groeien

Inmiddels is Dirk twee jaar eigenaar van Tapasbar de Markt in Breda. Van binnen is het klein, maar buiten heeft hij een groot terras met uitzicht op de kerk en over de grote Markt. Daarom is het voor Dirk interessant om het maximale uit zijn terras te halen: "Door extra warmte en comfort op mijn terras, verhoog ik mijn capaciteit aan zitplaatsen in de winter", vertelt hij. Na twee jaar zit er al een enorme groei in het terras van de tapasbar. "Voorlopig wil ik blijven groeien. Ik merk dat de investeringen in het terras grotere inkomsten opleveren", aldus Dirk. "Volgend jaar gaan we aan de slag met windschermen, weer een nieuwe uitdaging". 

Mensen geloven het niet

Sinds een aantal maanden liggen de kussens van Sit & Heat bij Dirk op het terras. "Door mijn heaters minder te gebruiken, hoop ik uiteindelijk flink te besparen op energiekosten" vertelt hij en voegt eraan toe: "Ik las een column van Radboud Bergevoet in de Misset horeca. Hij vertelde hoe Sit & Heat zorgt voor een stukje service en gastvrijheid naar gasten toe. Hierdoor zijn jullie blijven plakken. En de reacties zijn erg leuk om te horen. Veel mensen geloven het niet: 'Verwarmde kussens!? Echt waar!?', zeggen ze dan. Als ze vervolgens gaan zitten, vinden ze het briljant! Ik weet zeker dat ze deze ervaring thuis gaan delen". 

Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Logo Sit-and-heat