Kleur_velours

Velours test

Logo op de bovenzijde

Wil je het kussen voorzien van een eigen logo? Dat kan!

Afmetingen

Houdt voor een optimaal eindresultaat rekening met de volgende tips;

Juiste lengte bepalen
Meet de boven- en onderlengte van het gewenste kussen.

Probeer altijd op halve centimeters naar beneden af te ronden. Millimeters zijn te negeren. Komt het kussen ergens tussen of ín te liggen? Zorg dan dat je ongeveer een centimeter overhoudt. Zo voorkom je dat het kussen te strak komen te liggen, de stof gaat rimpelen of de vulling niet strak ligt. Wil je dat het kussen iets oversteekt? Dan mag je de maat juist een centimeter groter nemen.

Diktemaat zitkussens

Voor stoel/(eet)bank: tussen 4 en 6cm
Voor loungekussen: tussen 8 en 12cm

Zithoogte
Inclusief zitkussen is de hoogte tussen:
Normale zithoogte: ca. 47 tot 49cm
Lounge zithoogte = ca. 42cm

Let er op dat je de kussens niet te dik maakt, anders kom je te hoog te zitten.

Logo op achterzijde

Wil je het kussen voorzien van een eigen logo? Dat kan!

Logo op voorzijde

Wil je het kussen voorzien van een eigen logo? Dat kan!

Bevestigingsmogelijkheid

Het is mogelijk om het kussen aan de stoel vast te maken. Hiervoor kun je kiezen voor een band welke aan de achterzijde van de stoel wordt vastgemaakt of voor koordjes welke om het frame van de stoel bevestigd worden.

Afwerking

Je kunt kiezen tussen een normale naad waarbij de naad dicht op het kussen zit of voor een vlindernaad. Een vlindernaad zorgt voor een extra rand aan het kussen.

Kleur

Kies hier jouw favoriete kleur uit ons uitgebreide assortiment.

Stoffering

Maak een keuze uit ons assortiment duurzame stoffen.

Sunbrella

Sunbrella is een zacht textiel van hoge kwaliteit, speciaal ontwikkeld voor buitengebruik. Zo zijn de kussens water- en vuilafstotend, schimmelvrij en makkelijk schoon te maken met een sopje. De stof is kleurvast: zonlicht en chemische stoffen krijgen er geen vat op. Kortom, je kussen is en blijft mooi en luxe. Sunbrella heeft meer dan 300 kleuren in de collectie. Bij Sit & Heat zijn verschillende stofvarianten verkrijgbaar, zoals Sunbrella Solid & Stripes of Sunbrella Natte.

Agora

De Agora buitenstofcollectie is zacht en duurzaam. Dankzij deze stof kunnen onze kussens wel tegen een stootje. De kleur blijft mooi en helder, zelfs als de kussens dagelijks in de felle zon liggen of worden schoongemaakt met bleekmiddel. Vlekken krijgen dus geen kans. Agora Lisos is een fijne stof, Agora Panama is wat grover geweven. Beide stoffen zijn waterafstotend. Voor een zo lang mogelijke levensduur is het wel belangrijk om de kussens naar binnen te halen bij stromende regen.

Logo Uploaden

Upload hier je eigen logo voor een uniek kussen. Het bestand dient tussen X en X groot te zijn.