Maak een keuze uit ons assortiment duurzame stoffen.

Sunbrella

Sunbrella is een zacht textiel van hoge kwaliteit, speciaal ontwikkeld voor buitengebruik. Zo zijn de kussens water- en vuilafstotend, schimmelvrij en makkelijk schoon te maken met een sopje. De stof is kleurvast: zonlicht en chemische stoffen krijgen er geen vat op. Kortom, je kussen is en blijft mooi en luxe. Sunbrella heeft meer dan 300 kleuren in de collectie. Bij Sit & Heat zijn verschillende stofvarianten verkrijgbaar, zoals Sunbrella Solid & Stripes of Sunbrella Natte.

Agora

De Agora buitenstofcollectie is zacht en duurzaam. Dankzij deze stof kunnen onze kussens wel tegen een stootje. De kleur blijft mooi en helder, zelfs als de kussens dagelijks in de felle zon liggen of worden schoongemaakt met bleekmiddel. Vlekken krijgen dus geen kans. Agora Lisos is een fijne stof, Agora Panama is wat grover geweven. Beide stoffen zijn waterafstotend. Voor een zo lang mogelijke levensduur is het wel belangrijk om de kussens naar binnen te halen bij stromende regen.

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram