Café de Kroon

Nijmegen, Nederland

Pieter van Soest is een echte horecaliefhebber, met een grote passie voor speciaalbieren. Al 40 jaar, van barman vroeger, tot nu…eigenaar van zijn eigen café 'De Kroon'. Vooral het opsporen en ontdekken van nieuwe bieren vindt Pieter heerlijk om te doen. "Onlangs heb ik weer een, voor mij, nieuw soort pilsener gevonden: een Duitse genaamd 'Augustiner Edelstoff'. Mijn nieuwe persoonlijke favoriet", vertelt hij enthousiast.

Extra service naar mijn gasten

Ook over Sit & Heat is Pieter enthousiast. Café de Kroon is een bruin café, met veel vaste klanten en buurtbewoners die langskomen. "De meer dan 100 verschillende biertjes, de quizzen en vooral de gezelligheid, daar komen mensen voor terug", aldus Pieter. "Sit & Heat heb ik dan ook genomen als extra service naar mijn gasten toe".

"Ik hoor vaak: Hè jammer, ze zijn al bezet"    

Meer omzet in de winter

De reacties op Sit & Heat zijn volgens Pieter zeer positief. "Veel mensen kennen het niet, waardoor ze erover blijven praten". 'Hè jammer, ze zijn al bezet', hoort Pieter regelmatig. "Behalve de extra service naar mijn klanten toe, hoop ik er op koude dagen natuurlijk ook meer omzet uit te halen".    

Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Logo Sit-and-heat