Douwe Egberts Café

Diverse locaties, Nederland

Met zo'n 12 cafés verdeeld over heel Nederland, is er bijna in elke provincie wel een plekje voor een heerlijk huis gebrand kopje koffie van Douwe Egberts. In de ruime en modern ingerichte koffiecafés van DE, kan men vanaf 08.00 uur terecht voor een uitgebreid ontbijt en in de middag voor een overheerlijke lunch. En dit alles uiteraard onder het genot van een kopje koffie.

DE gezelligste huiskamer van Nederland

Leuke stukje geschiedenis… Tijdens een vakantie in New York, waar hij op elke straathoek koffietentjes tegenkwam, kreeg Patrick van Erven het idee om een eigen koffiecafé te starten. Vijf jaar later werd zijn idee werkelijkheid. Op de hoek van Doelesteeg en het Ruiterskwartier opende hij, samen met zijn vader, in de zomer van 2011 de deuren van het Douwe Egberts Café in Leeuwarden. Sindsdien is het koffie wat de klok slaat. Je komt naar Douwe Egberts Cafés omdat je wilt genieten van de lekkerste koffie, in welke vorm dan ook, in de gezelligste huiskamer van Nederland! En dat mensen zich thuis voelen, blijkt wel uit het feit dat Patrick iedereen voorbij ziet komen; Van wandelstokken tot kinderwagens en van studieboeken tot laptops: "Het komt hier allemaal!”

Veilig én warm

Als Corona zorgt voor een sluiting van de horeca in Nederland, kiest Patrick er juist voor te investeren in een verwarmd terras. Sit & Heat was hier de uitkomst waar men naar zocht. Op deze manier konden ze op een veilige én warme manier toch gasten ontvangen.  De kussens zijn een dusdanig succes gebleken dat het niet alleen bij Leeuwarden is gebleven. Groningen, Zwolle en Enschede zijn inmiddels gevolgd. De verwarmde stoelkussens met DE logo liggen op meer dan 200 stoelen verspreid over deze locaties en de volgende plannen staan alweer klaar. Een partnership waar we warm van worden!

Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Logo Sit-and-heat