Restaurant Gusto

Rotterdam, Niederlande

Alex Verburg zijn grootste passies zijn het maken van lekker eten én het nuttigen ervan. Naast chef kok is hij ook ondernemer. 15 jaar geleden opende hij zijn eerste restaurant in Rotterdam. Dit restaurant kreeg al snel de bijnaam 'De Italiaan van Rotterdam', waaruit de hoge waardering van de gasten wel bleek. Het restaurant zat altijd vol, dus opende hij zijn tweede zaak, om de hoek. De belangrijkste ingrediënten: verse producten en een gepassioneerd team. "Een groot gedeelte van mijn team werkt al bij ons sinds de opening", vertelt Alex trots.

Duurzaamheid voorop

Alex volgt Sit & Heat al een aantal jaar. Hij zag het op het nieuws en was direct enthousiast. Want duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij al zijn restaurants. "Niet alleen onze ingrediënten zijn duurzaam, ook Gusto zelf probeert hier op ieder vlak goed op te letten". Voorbeelden hiervan zijn de energiezuinige koelwerkbanken en de warmte-terug-win-installatie. Het duurzame systeem van Sit & Heat voor terrasverwarming kan daar vanzelfsprekend niet bij ontbreken.

"Heerlijk, waar kan ik dit kopen?"    

Je ervaart direct de voordelen

"De reacties op Sit & Heat zijn leuk, de gasten worden verrast door de aangename warmte", aldus ondernemer en chef-kok Alex. De kussens zijn momenteel nog te kort in gebruik om te weten hoeveel van de gasten terugkomen door Sit & Heat. Voor Alex is echter de meerwaarde al wel duidelijk. Het Italiaans restaurant Gusto was de eerste van de drie zaken met Sit & Heat. "Mijn andere zaken gaan zeker volgen!".    

Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Sit & Heat Deutschland
Kramergrasse 32
82054 Sauerlach
Germany@sitandheat.com
+49 8104 647090germany@sitandheat.com
Auf dem Laufenden bleiben
Newsletter
Folge uns auf Social Media