Sit & Heat is dé oplossing voor horecaondernemers die hun gasten graag een warm welkom willen bieden! Onze verwarmde kussens zijn niet alleen comfortabel voor uw gasten, maar ook nog eens energiezuinig en milieuvriendelijk. Het ideale kussen voor uw stoelen en banken! Ontdek nu hoe onze innovatieve technologie uw zaak naar een hoger niveau kan tillen. Benieuwd naar wat wij voor uw zaak kunnen betekenen? Kijk vooral eens rond!

In samenwerking met Affligem bieden wij een uniek en duurzaam concept aan dat past bij jullie kwaliteit en service. Onze duurzaam verwarmde kussens zijn nu aan te schaffen met een bijdrage van Affligem. Uw gasten zullen aangenaam verrast zijn en uw terras omzet zal stijgen. Ontdek nu de voordelen van Sit & Heat en Affligem en geef uw gasten de perfecte ervaring op uw terras!

STOELKUSSEN.

Dit veelzijdige en comfortabele kussen heeft een verwarmd rug- en zitvlak. De batterij is weggewerkt in de flap achter de stoel: makkelijk te verwisselen. Kies zelf jouw kleur en stoffering!
Bekijk hier

LOUNGEKUSSEN.

Plof neer op de Lounge: dit bankkussen biedt tot drie verwarmde zitplaatsen. Het kussen bestaat uit een verwarmd rug- en zitgedeelte en wordt op maat gemaakt.
Bekijk hier

BANKKUSSEN.

Onze best basic: de Lounge Bottom is een groot zitkussen met verwarming. Het kussen wordt op maat gemaakt speciaal voor jouw bank.

Bekijk hier