Onze drive

Verwarmen zonder warmte te verliezen

Terrasverwarmer 2.0

Sit & Heat is het milieuvriendelijke neefje van de traditionele terrasverwarmer. Elektrische heaters of gasheaters kosten onnodig veel energie en geld, terwijl ze vooral de buitenlucht verwarmen. En waarom zou je letterlijk de aarde opwarmen, als je alleen je terrasgasten warm wilt houden? Oprichter Jorg Rijkschroeff ontdekte dat een simpele oplossing de beste is: verwarmde kussens. En het zit ook nog eens heel lekker!

Ga daar maar eens voor zitten

Minder energieverbruik, meer comfort: dat is de unieke combi van Sit & Heat. Energie gaat niet langer verloren aan de buitenlucht, want jij isoleert de warmte wanneer je op het kussen zit. Tegelijkertijd verwarmt het Sit & Heat-kussen precies daar waar het nodig is: jouw torso. In dit gedeelte van je lichaam zitten de meeste organen, zodat je je snel lekker warm voelt. Je kunt de warmte van ieder kussen zelf bepalen. Zo heb je het nooit te heet of te koud. Helemaal handig: als je opstaat, gaat het kussen automatisch weer uit.
Ik wil meer weten
Sit & heat techniek verwarmde kussens

De bezitters

Sit & Heat is bedoeld voor alle levensgenieters en natuurliefhebbers. Voor mensen die vaak buiten zitten, in zomerzon én winterweer. Voor horecaondernemers die hun gasten graag verwelkomen op het terras, zo lang en zo vaak mogelijk. Voor stadionbeheerders die voetbalfans het hele jaar door willen warmhouden tijdens de wedstrijd. Voor thuis- of kantoorwerkers die het snel koud hebben. En voor iedereen die warm en knus voor de tv wil kruipen, met de thermostaat een graadje lager.

Hier lopen wij warm voor:

Sympathiek

Sit & Heat wil het beste voor mens en milieu.
openminded

Openminded

Sit & Heat is openminded en staat altijd open voor nieuwe en onverwachte ideeën.
toontlef_01

Lef

Sit & Heat toont durf in het ondernemerschap.
maaktbelofteswaar_01

Waarmaken

Sit & Heat maakt beloftes en afspraken waar.
inspireert

Inspiratie

Sit & Heat inspireert anderen, en anderen inspireren ons.
Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Logo Sit-and-heat