sc Heerenveen
Heerenveen, Nederland

Sportclub Heerenveen, kortweg sc Heerenveen, is een Nederlandse profvoetbalclub uit Heerenveen, die uitkomt in de Eredivisie van zowel de mannen- als vrouwencompetitie.

Paris Saint-Germain
Parijs, Frankrijk

Paris Saint-Germain Football Club meestal aangeduid als PSG of Paris Saint Germain is een Franse voetbalclub uit de hoofdstad Parijs.

PSV
Eindhoven, Nederland

PSV is een voetbalclub uit Eindhoven. Deze werd op 31 augustus 1913 opgericht onder de naam Philips Sport Vereniging als sportvereniging van de werknemers van Philips.

Feyenoord Rotterdam
Rotterdam, Nederland

Feyenoord Rotterdam is een Nederlandse profvoetbalclub uit Rotterdam, opgericht op 19 juli 1908, die uitkomt in de Eredivisie.

Hamburger SV
Hamburg, Duitsland

Hamburger SV (HSV) is een Duitse omnisportclub uit Hamburg.

N.E.C.
Nijmegen, Nederland

Nijmegen Eendracht Combinatie kortweg N.E.C. is een Nederlandse profvoetbalclub uit Nijmegen. De club is opgericht op 11 april 1910, na een fusie tussen Eendracht en NVV Nijmegen.

Fortuna Sittard
Sittard, Nederland

Fortuna Sittard is een Nederlandse betaaldvoetbalclub uit de gemeente Sittard-Geleen die op 1 juli 1968 na een fusie werd opgericht. Vanaf het seizoen 2018/19 speelt de club in de Eredivisie, nadat een tweede plaats in de Eerste divisie 2017/18 genoeg was voor promotie.

VVSB
Noordwijkerhout, Nederland

VVSB, voluit Voetbal Vereniging Sint Bavo, is een amateurvoetbalvereniging uit Noordwijkerhout, gemeente Noordwijk, Zuid-Holland, Nederland.

FC Volendam
Volendam, Nederland

FC Volendam is een Nederlandse voetbalclub afkomstig uit Volendam. De club is opgericht op 1 juni 1977 als afsplitsing van RKSV Volendam (opgericht op 1 juni 1920). FC Volendam komt sinds seizoen 2022/2023 weer in de Eredivisie.

PEC Zwolle
Zwolle, Nederland

PEC Zwolle is een Nederlandse profvoetbalclub uit het Overijsselse Zwolle. De club werd in 1910 opgericht als PEC.

vv Noordwijk
Noordwijk, Nederland

Voetbalvereniging Noordwijk is een op 4 maart 1933 opgerichte amateurvoetbalvereniging uit Noordwijk, Zuid-Holland, Nederland. Het standaardelftal komt uit in de Tweede divisie.

DAC 1904 Dunajská Streda
Dunajská Streda, Slowakije

DAC 1904 Dunajská Streda is een Slowaakse voetbalclub uit de gelijknamige stad Dunajská Streda.

Almere City FC
Almere, Nederland

Almere City FC is een Nederlandse voetbalclub opgericht op 14 september 2001, die sinds 2005 betaald voetbal speelt.

VVV-Venlo
Venlo, Nederland

VVV-Venlo is een Nederlandse voetbalclub uit Venlo die op 7 februari 1903 werd opgericht. De afkorting VVV staat voor 'Venlose Voetbal Vereniging'.

K.v.v. Quick Boys
Katwijk, Nederland

De gestage groei van nieuwe sponsoren is daar een treffend voorbeeld van. Om al deze sponsoren extra te faciliteren, is onder andere besloten tot de aanschaf van verwarmde business-seats.

Heracles Almelo
Almelo, Nederland

"We zijn nu compleet de andere kant op gegaan; we investeren in comfort en beleving".

Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Logo Sit-and-heat