Wat is Sit & Heat?

Sit & Heat is een energiezuinige terrasverwarming in de vorm van een kussen. Dit kussen is verkrijgbaar in een bekabelde of batterijvariant. Sit & Heat bespaart 95% aan energiekosten! Daarnaast zijn de verwarmde zitplaatsen zeer comfortabel. De Sit & Heat verwarming gaat aan wanneer je gaat zitten op het kussen. Met de bedieningsknop kun je zelf de mate van warmte instellen. Wanneer je de zitplaats verlaat, schakelt de verwarming zichzelf na twee minuten automatisch uit. Door verwarming in het zit- en ruggedeelte verwarm je jouw torso, wat zorgt voor een optimaal warmtegevoel.

Omzetverhogend

Sit & Heat biedt jouw gasten de optimale warmtebeleving. Je gasten blijven langer zitten en bestellen daarom gemakkelijk een extra drankje! Daarnaast levert het extra zitplaatsen op, omdat jouw buitenruimte het hele jaar gebruikt kan worden.

Duurzaam

Met Sit & Heat bespaar je tot 95% aan energie. De sensor in het kussen zorgt ervoor dat de verwarming automatisch aan en uit gaat en je geen energie verliest aan de buitenlucht. Dus geen
onnodig energieverbruik! 

Vernieuwend

Sit & Heat is een vernieuwende manier om je gasten te verwarmen. Door de nieuwe manier van verwarmen komen je gasten met een leuk verhaal thuis. Hiermee breng je de beleving van je zaak naar een hoger niveau. Met Sit & Heat verras je jouw gasten!

Verwarmde stoelen

Een stoelkussen dat vanzelf warm wordt als je gaat zitten: daar maak je je gasten blij mee. Het verwarmde rug- en zitvlak krijgt stroom via een batterij, die makkelijk te verwisselen is. De stoelkussens zijn helemaal naar wens samen te stellen, met jouw logo. Je hebt de keuze uit verschillende modellen en meer dan 250 kleuren.
Lees meer

Ontdek Sit & Heat

Waar laat jij je billen verwarmen?
Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Logo Sit-and-heat

Blijf op de hoogte

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram