Café Vrijdag

Arnhem, Nederland

Dé plek waar je mag doen alsof je thuis bent, goede koffie drinken, lunchen en dineren, krantje lezen, feestje geven, borrelen en toffe spellen spelen! Café Vrijdag is gelegen op de hoek van de Spijkerstraat en de Velperbuitensingel tegenover het Musispark. Het is de perfecte ontmoetingsplek voor na het winkelen of een bezoek aan een van de omliggende theaters. Musis Stadstheater, Schouwburg Arnhem en Theater het Hof zitten om de hoek.

In juni 2018 nam huidige eigenaar Ronald, het prachtige Café Vrijdag over. Op dat moment bestond het café al 19 jaar. Samen met goede vriend Kimon en vriendin Vera die af en toe mee werkt, zet Ronald met veel liefde en passie het café voort. Als op 15 maart 2020 de horeca dicht moet door Corona en een dag later de baan van Vera bij KLM stopt, lijkt het allemaal even tegen te zitten. Maar dit geeft ook de rust en ruimte tot nadenken. Kimon besluit zijn eigen weg te gaan buiten de horeca en Vera besluit volledig bij Café Vrijdag te komen werken. 

Het blijkt een juiste stap en Ronald en Vera zijn enorm trots op wat zij noemen ‘het gezelligste hoekje van de Velperbuitensingel.’ Het is er alleen maar gezelliger geworden en Vrijdag is nog steeds Vrijdag.

Echte blikvanger

Door de unieke ligging van Café Vrijdag, is het terras een echte blikvanger. Een perfecte plaats voor Sit & Heat, zo vonden wij. We zijn spontaan op de koffie gegaan bij Ronald. Hij was direct enthousiast en dit enthousiasme werd versterkt door de vrijgekomen subsidie van de Gemeente Arnhem tijdens de Corona pandemie. Er is gekeken naar de beste manier om de gasten een extra beleving te bieden én hoe er extra plekken gecreëerd konden worden op het terras. Het resultaat mag er zijn; de gevelbanken worden verwarmd met Sit & Heat kussens met het kenmerkende logo van Café Vrijdag. Als je nu een rondje door de stad Arnhem rijdt, kun je Café Vrijdag niet missen.

 

Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Logo Sit-and-heat